Over de studio

3D studio

Van interieurs naar stedenbouw tot aan losse objecten. Hoogstraten Design vertaalt je diepste wensen naar beelden, zodat je maximaal jouw ideeën kunt overbrengen. Met de 3D studio van Hoogstraten Design help ik (Bart Hoogstraten) graag iedereen met het visualiseren van de meest schitterende projecten. Of je nou ontwerper, kunstenaar of gewoon nieuwsgierig bent. Graag nodig ik je uit voor een kopje koffie om eens te kijken hoe we van gedachten kunnen wisselen.

‘Never stop dreaming,

I will visualize all your desires’

Missie

Hoogstraten Design staat voor meedenken, creatieve oplossingen en duidelijke afspraken. Met een aanspreekpunt zet ik mijn creatieve en praktische kwaliteiten in voor het maken van de meest aansprekende visualisaties. Beelden die meer vertellen dan 1001 woorden.

Visie

Hoogstraten Design geeft vorm aan beeld. Ik ben ervan overtuigd dat elk concept onderbouwd mag zijn met duidelijke visualisaties.

Waar nodig werk ik samen met andere creatieve en praktische professionals, om zo het optimale resultaat voor mijn opdrachtgevers te realiseren. Altijd blijven de lijnen kort en houd ik een persoonlijk contact met mijn opdrachtgever. Een realistische tekening maken is volgens mijn visie pas mogelijk, als de vraag goed begrepen is. Niet voor niets is mijn missie om voor en met mijn opdrachtgevers tot de mooiste resultaten te komen.

NederlandsEnglish