Wie is Bart

H et creatieve brein achter Hoogstraten Design. Vanaf kinds af aan ben ik dol op ontwerpen, brainstormen en out of comfort zone gaan, daarom ben ik altijd gefascineerd geweest naar wegen om gedachtes zo visueel mogelijk te maken. In praktijk merk ik al snel dat veel mensen hier baat bij hebben. We zijn vaak druk, hebben geen tijd voor eindeloze collages en kunnen lang niet allemaal even goed tekenen. Daarom heb ik besloten jullie helpen!

Om met elkaar de beste resultaten te behalen is het in mijn optiek belangrijk dat je elkaar een beetje kent, daarom vertel ik op deze pagina graag wat meer over mijzelf.

facts:

  • geboren: 17 september 1996
  • Woont: in Arnhem
  • Wordt gelukkig van: sporten, reizen, kunst, de natuur, mooie klussen en social time
  • Bart in drie woorden: Creatief, spontaan en enthousiast.

Een avonturier als het gaat om reizen en nieuwe inspiraties opdoen, een levensgenieter als het gaat om lekker eten en bovenal iemand die in het nu leeft met oog op de toekomst.

In augustus 2018 heb ik besloten om van mijn passie mijn werk te maken en ben ik Hoogstraten Design gestart naast mijn studie. Van lieverlee ben ik steeds meer gegroeid tot een complete 3D studio waarin ik iedereen kan helpen met zijn / haar ideeën.

Ik woon in Arnhem waar ik een kantoor aan huis heb, dus ik ben erg flexibel als het om afspraken gaat. Persoonlijk vind ik het fijn elkaar face-to-face te spreken als het om werk gaat. Daarmee gepaard heb ik ook geen 9 – 5 mentaliteit en wordt ik erg gelukkig van mooie resultaten.

Meer over mij? check instagram 

NederlandsEnglish